De Week van de RIE: 15-19 juni 2015

Geplaatst door:

De Week van de RIE: 15-19 juni 2015WweekvandeRIE

De Week van de RIE is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met MKB Nederland en de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de Risico-inventarisatie en evaluatie (RIE).

Wat betekent de RIE voor mijn bedrijf, is onze RIE nog op orde, kunnen wij deze zelf uitvoeren, hoe vaak moet dit gebeuren, wat zijn de kosten?

Wij gaan u helpen met deze vragen:

1.  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoefte op het gebied van Arbo en de RIE te bepalen en uw vragen te beantwoorden.

2.  Wij stellen een concreet plan voor u op waarin wij aangeven op welke wijze u de RIE kunt gaan uitvoeren,  toetsing of actualiseren.

3.  Wij helpen u dit plan van aanpak uit te voeren en te bewaken.

De RIE als basis voor goede arbeidsomstandigheden: uw winst

Natuurlijk wist u dit al; een verlaging van het verzuim levert geld op. In de praktijk blijkt het vaak lastig om ‘handen en voeten te geven’ aan de zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Veel gehoorde opmerkingen zijn: “we zijn tenslotte maar een klein bedrijf, we hebben nauwelijks risico’s, teveel administratieve rompslomp, zo’n risico-inventarisatie is duur en levert weinig op, adviezen zijn vaak niet haalbaar of en het moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen”.

Speciale actie bij aanmelding tot en met 19 juni:

Indien u kiest voor ondersteuning bij de RIE dan krijgt u in het kader van de Week van de RIE een korting van 10% op onze dienstverlening.

Meer weten of gelijk een afspraak maken:

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met

info@arboworld.nl of 06-513 875 69.

Kijk ook een op www.arboworld.nl

 Facebooklinkedin

0