WIN EEN MIDDAG STOELMASSAGE

Geplaatst door:

WIN EEN MIDDAG STOELMASSAGE

Een stoelmassage is een heerlijk ontspannende en activerende massage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De massage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding.
Arboworld stoelmassage

Voordelen Stoelmassage:

  • Sessies van 20 minuten.
  • Kleding blijft aan.
  • Zittend, op de eigen werkplek of aparte ruimte reduceert stress.
  • Reduceert stijfheid, spierpijn en verkrampte spieren.
  • Bewezen daling in ziekteverzuim.
  • Men wordt alerter en productiever.
  • Men geniet van verbeterde mentale well-being

WIN ...

Meer lezen →
0

Beeldschermwerk meest voorkomende arbeidsrisico

Geplaatst door:

12906109_m

Uit het rapport Arbo in bedrijf 2014 van de Inspectie SZW blijkt beeldschermwerk (gewoonlijk meer dan twee uur per dag achter een beeldscherm werken) het meest voorkomende risico dit jaar gemeten: bij 44% van de bedrijven speelt dit en 33% van alle werknemers in Nederland heeft er mee te maken.

 

Kracht zetten (handmatig tillen, dragen, duwen en trekken van lasten) komt bij ...

Meer lezen →
0

Naleving Arboverplichtingen nog niet op orde

Geplaatst door:

Arbo in bedrijf

 

 

 

De Inspectie SZW heeft op 15 januari 2015 het rapport Arbo in bedrijf 2014 gepubliceerd. In dit rapport wordt de naleving van de arboverplichtingen maar ook de blootstelling aan arbeidsrisico’s en de genomen maatregelen gemeten.

Het minst nageleefd worden de verplichtingen tot het hebben van
een plan van aanpak (38%),
een preventiemedewerker (43%)
en een RI&E (47%).

Het best nageleefd worden de ...

Meer lezen →
0

Stoelmassage als kadootje in TBS-kliniek

Geplaatst door:

Afgelopen week heb ik een middag stoelmassage verzorgd in een TBS-kliniek. Ik mocht tevens een kijkje nemen in de kliniek. Ik kende deze wereld in z’n geheel niet, je hebt er een voorstel bij maar toch… Het best heftig wanneer ex-gedetineerden hier een bepaalde tijd zitten, dat kan zomaar 8 tot 15 jaar zijn, dus na hun gevangenistijd. Ook voor medewerkers is dit zwaar; een zwaar beveiligd pand, elke deur zit op slot en valt achter je in het slot, ...

Meer lezen →
0

De perfecte werkdag

Geplaatst door:

Misschien denk jij dat de perfecte werkdag inhoudt dat je een enorme loonsverhoging krijgt of dat jouw ellendige baas wordt onslagen. Helaas gebeurt dit maar zeer zelden.

Het goede nieuws is dat er genoeg kleine dingetjes zijn die jij kunt doen om zowel jouw productiviteit als jou welzijn kunnen verbeteren wanneer je wat vastzit op jekantoorwerkplek.

Een leuk infographic van The Huffington Post  Hoe ziet de perfecte werkdag eruit.

BestWorkday Meer lezen →

0

Aanpak werkstress met stoelmassage

Geplaatst door:

Pak werkstress aan met stoelmassage. Minister Lodewijk Asscher, die maandag de aftrap geeft voor de Werkstressweek, vindt dat het taboe op werkstress van tafel moet. ‘Het is geen schande als je werk je te veel wordt, het is wel een schande als je werkgever daar geen oog voor heeft.’ De minister wijst erop dat werkstress het bedrijfsleven kapitalen kost vanwege het ziekteverzuim.
Onderzoeksinstituut TNO becijferde die kosten vorige week op 2,2 miljard euro in 2012. Ruim 1 op de 8 werknemers ...

Meer lezen →
0

Is het streven naar goede arbeidsomstandigheden een idealisme?

Geplaatst door:

Idealisme is een positieve karaktereigenschap. Idealisten dromen van een betere wereld. Zij zijn degenen die durven te dromen over verbetering/verandering.
Dromen kunnen resulteren in ambities. Ambities kunnen worden omgezet in concrete ideeën, visies, plannen, daden, acties die resulteren in verbetering/vernieuwing/verrassing, bevrediging van de menselijke behoeften. Dus idealisten zijn noodzakelijk voor vooruitgang. Idealisme komt voor bij iemand die qua karakter in zekere zin ook optimistisch is en ambitieus.

Een idealist heeft ethische Idealen/dromen/ambities. Emoties: verdriet, onrechtvaardigheid zijn een drijfveer ...

Meer lezen →
0
Pagina 1 van 4 1234